The big Challenge !

THE BIG C.HALLENGE IS EEN PROJECT WAARIN 10 JONGVOLWASSENEN (18-35 jaar) DIE KANKER HEBBEN OF HEBBEN GEHAD, WORDEN ONDERSTEUND IN HUN WEG RICHTING WERK 

Wij willen met jou onderzoeken tegen welke muren je oploopt, ze waar mogelijk met je afbreken en anders een omweg vinden. Jouw persoonlijke doelstellingen zijn het uitgangspunt voor onze samenwerking. Wij gaan er samen volle bak tegenaan! Ow en laat je euro's maar thuis, onze dienstverlening is gratis en mobiel.

​THE BIG C.HALLENGE BESTAAT UIT 2 ONDERDELEN 

Wij bieden jou de mogelijkheid om in onze sociale onderneming werkervaring op te doen, weer in de workflow te komen en met nieuwe inzichten aan de slag te gaan. Uiteraard tegen een vergoeding. Dus wie weet sta jij binnenkort als barista fancy cappuccino's  te maken of heb jij de lead in het lanceren van een nieuwe campagne.

​Daarnaast gaan wij ook persoonlijk met jou aan de slag in een traject van minimaal 3 coachingsgesprekken. Deze gesprekken zijn vooral 'hands on', we proberen echt een verschil voor jou te maken zodat je met nieuwe informatie, nieuwe ideeën en nieuwe energie verder kan. We spreken samen af hoeveel gesprekken we inplannen en waar deze plaats vinden. We voorzien een groepsmoment waarin ervaringen kunnen worden gedeeld en we werken aan de teamspirit!

LEES MEER HIEROVER 

WWW.THEBIGC-HALLENGE.COM