The big Experience!

The Big C. Experience

Wil je The Big C. sfeer graag zelf eens meemaken? Boek dan zeker een van onze workshops of lezingen, waar je in contact komt met verhalen en ervaringen rond Cancer, Coffee, Community en alle andere grote C's.

THE BIG COFFEE WORKSHOP

De koffiewereld is groot, complex en bovenal: ongelooflijk interessant. Kom in deze workshop te weten waar koffie vandaan komt, op welke manier de bonen bij jou thuis terechtkomen en op welke manier jij het beste uit jouw “zwarte goud” kan halen. Je krijgt ook enkele tips mee over het goed proeven van koffie en uiteraard testen we die tijdens de workshop ook even uit. Na deze workshop ben je een echte Coffee Connaisseur!

The Big Coffee workshop is te boeken bij jou thuis (of op een locatie naar keuze) vanaf 10 personen.
Vraag jouw workshop aan op een datum en locatie die je kiest en we laten je snel iets weten!


THE BIG CHALLENGE KEYNOTE

Stefanie is nog maar 29, maar heeft al een bewogen parcours achter de rug. Drie jaar geleden keek ze kanker recht in de ogen. Die ervaring heeft diepe angsten, maar ook diepe krachten in haar wakker gemaakt. Haar ziekte zorgde voor een ingrijpend kantelmoment in haar leven. Ze vond de kracht in haar kwetsbaarheid en ging voluit voor haar passie: koffie en sociaal ondernemen. Intussen heeft ze een eigen koffiemerk en een foodtruck. Haar eindbestemming is een koffiebar waar ze mensen die geraakt zijn door kanker kan verbinden, versterken en empoweren. Ze neemt je mee in haar verhaal en geeft je een nieuw perspectief waarbij je kracht vindt in situaties waarin je het meest kwetsbaar bent, als persoon, gezin, bedrijf of organisatie.

The Big Challenge Keynote is te boeken op aanvraag. De prijs hangt af van aard en duur van het evenement.
Vraag jouw keynote aan en laat zeker wat info achter over je evenement en we laten je snel iets weten!


MINI-BARISTA WORKSHOP

Community makes our coffee priceless. Onze sterke achterban van lotgenoten en hun familie zijn het hart van onze sociale onderneming. We hebben een groep lotgenoten die van vrijwilliger tot professionele barista’s zijn gepromoveerd. The Big C. mini-barista workshop is speciaal voor  deze enthousiaste koffieliefhebbers. Leer alles over diverse koffiesoorten, smaakverschillen & herkomst. Na de theorie is er uiteraard ook tijd voor de de praktische barista vaardigheden. Wanneer je deelneemt aan de workshops verwelkomen we je graag in ons "Big C. Team" en nemen we je mee "On Tour" met de koffie en straffe verhalen.

Wil jij graag ook deel uitmaken van deze groep? Laat een berichtje na en we houden je op de hoogte van barista workshops in de toekomst. Volg zeker ook onze facebook pagina om up to date te blijven!