top of page

The Big C. Story

The Big C. Story is het verhaal van Stefanie.

 

Op 26-jarige leeftijd keek ze als jonge vrouw kanker recht in de ogen. Deze levensbedreigende ervaring zorgde voor een belangrijk keerpunt in haar leven. Na een achtbaan vol ups en downs vond ze kracht in haar kwetsbaarheid en vond ze een nieuwe passie in het leven: koffie en sociaal ondernemerschap.

The Big C-22.jpg
783A7972.jpg

Het zaadje werd gepland en in 2016 werd haar droom werkelijkheid door het oprichten van een eigen bedrijf. 

 

The Big C. is een sociale onderneming met een vernieuwende manier van een koffiebeleving én een nieuwe manier van iets goeds doen in de wereld.

The Big C. wil een psychosociaal draagvlak dat vertrekt vanuit de levenskwaliteit en niet vanuit een ziektebeeld en slachtofferrol.

The Big C. is een sociale onderneming die een innovatief model heeft ontwikkeld om op een effectieve wijze tegemoet te komen aan de behoeften van mensen die door kanker of een andere ingrijpende ziekte zijn getroffen en om sociale impact te creëren.

The Big C-8.jpg
The Big C-40.jpg

Wij geloven dat sociale en economische kansen de vleugels zijn waarmee mensen zichzelf en hun eigen community kunnen ontwikkelen.

Wij streven ernaar om maximaal in te zetten voor een beter vangnet en psychosociale ondersteuning na kanker of een andere ziekte.

 

Wij kunnen niet alle problemen tegelijk oplossen. Maar we kunnen wel een verschil maken, samen.

bottom of page