top of page

CUP OF LINA


Stefanie Lina is een echte ‘go getter’ en als ze een doel voor ogen heeft gaat ze er helemaal voor. In 2016 verhuisde ze met haar man en dochtertje naar de Verenigde Staten. Ze volgde haar grote liefde maar dat betekende wel dat ze haar sociale contacten en carrière opnieuw moest opbouwen. België achterlaten was niet makkelijk maar haar nieuwe uitdaging ging ze met heel veel motivatie en enthousiasme aan.


Momenteel werkt ze remote als Business Analyst bij een zorgverzekeringsmaatschappij in Washington DC. Stefanie Lina werkt hard om haar carrière uit te bouwen. Haar vrije tijd gaat uit naar werken aan haar persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk voltijds mama zijn. Haar gezin bestaat ondertussen uit twee kindjes waarbij er nog ééntje op komst is. Ze is een ambitieuze mama die een rolmodel wil zijn voor haar familie. Het liefst gaat ze naar het strand om even uit te waaien en te ontspannen na een drukke dag en in California heb je uiteraard prachtige stranden.


Stefanie Lina is de beste vriendin van Stefanie (founder van The Big C.) en steunt haar door dik en dun. “De meeste kennen Stefanie als de sterke ondernemende vrouw die altijd met een glimlach voor iedereen klaar staat, maar ik weet als vriendin hoe zwaar de jaren na kanker voor haar zijn geweest. Ze laat dit niet altijd zien aan de buitenwereld en ik ben blij dat ik er als vriendin voor haar kan zijn van op een afstand. Soms bellen we uren met elkaar en spreken we over business, het leven en onze toekomst. Ik bewonder haar doorzettingsvermogen en kracht en ben ontzettend trots op haar.”


Stefanie Lina worstelt zelf al een aantal jaren met alarmerende gezondheidsproblemen waar er zelfs sprake was van een voorstadia borstkanker. Ze kent de rollercoaster en van het kastje naar het muurtje ziekenhuis gevoel als geen ander en dat zorgt voor een nog hechtere vriendschap en verbondenheid.

Inspiratie en kracht haalt Stefanie Lina uit haar gezin en vrienden.


Doordat ik vaak heb moeten verhuizen door de baan van mijn man, ben ik weleens vrienden verloren. Het contact verwaterd dan bijvoorbeeld. Het mooie is dat je wel leert, wie je echte vrienden zijn. Mensen die contact blijven zoeken en blijven investeren in de vriendschap. Deze selecte groep van personen blijven me steunen in alles wat ik doe. Zij geven mij de motivatie om door te gaan. Andersom sta ik uiteraard ook voor hen klaar”.


Niet enkel vrienden en familie kunnen rekenen op de onvoorwaardelijke steun van Stefanie Lina. Ze draagt ook een boontje bij aan een betere wereld voor jongeren die geraakt zijn door kanker. “Maandelijks doneren wij geld aan een ziekenhuis dat is gespecialiseerd in het behandelen van kanker bij kinderen. In de toekomst zou ik graag vrijwilligerswerk willen doen en het liefst voor een project van The Big C. als ik terug wat meer tijd heb in mijn drukke agenda.” Stefanie Lina's favoriete koffie : KOFFIE VAN THE BIG C.


bottom of page