The big Story!

The Big C. Story

 

Mijn verhaal startte toen ik in juli 2013 te horen kreeg dat ik als jonge vrouw plots kanker had.
Heel mijn wereld ging overkop. Ik besefte al snel dat deze rollercoaster niet enkel fysieke, maar ook mentale uitdagingen met zich mee zou brengen. Als je te horen krijgt dat je kanker hebt, is dat een grote uitdaging voor je geest, lichaam, hart en ziel. Ik was boos, verdrietig, teleurgesteld, angstig maar tegelijk ook positief en strijdlustig. Nadat het vangnet van het ziekenhuis wegviel toen mijn behandeling op zijn einde liep kwam er het gevreesde zwarte gat.
De deur ging achter me dicht maar er ging geen nieuwe deur voor me open. 
Vanzelfsprekendheden zoals sociaal contact, werken en gezondheid, waren plots heel wat minder voor de hand liggend.
Ik liep een tijdje verloren in deze wereld en voelde me vaak alleen. 

Op een morgen besloot ik niet langer een deel van het probleem te zijn, maar een deel van de oplossing.
Ik moest de realiteit van mijn situatie aanvaarden maar op een manier waarop ik in mijn kracht kwam te staan. Het zaadje van The Big C. was gepland met koffie als rode draad. Ik droomde van een ontmoetingsplaats voor lotgenoten om elkaar te inspireren en empoweren.
The Big C. die stond voor de grote K van kanker stond vanaf nu voor lekkere Coffee, een bijzondere Café en een warme Community.

Mijn zaadje kreeg het afgelopen jaar veel water door kansengevers die met trots en oneindige dankbaarheid mijn co-branders noem. Dankzij hun heb ik de eerste bouwstenen kunnen leggen van The Big C. maar we zijn er nog niet.
We hebben nog veel werk aan de winkel en we kunnen alle hulp gebruiken. 
Of je nu een kopje of zakje koffie koopt,  onze koffie in je bedrijf schenkt, onze mobiele bar boekt op uw evenement, een workshop boekt of de handen uit de mouwen steekt. 

Jullie maken het verschil
zodat ik op mijn beurt het verschil kan maken voor mijn lotgenoten. 

Veel liefs,

Stefanie